LOLka spirit az orosházi terem OB-n

Február 28-Március 1-én került megrendezésre a 2015-ös női és open terem OB, ahol a Bambi és a LOLka képviselte kis csapatunkat. Női csapatunk címvédőként érkezett és a szombati nap folyamán meg is nyerte meccseit, ám vasárnapra csere nélkül maradva végül csak a harmadik helyet sikerült begyűjteni a 4 csapatos mezőnyben.

LOLka néven induló, 50%-ban t&r-es játékosokra épülő csapatunk a körmeccseken két vereséggel, három győzelemmel a második helyről várta a helyosztókat, amin keresztül jutva sikerült bejutni a döntőbe. A csapat végig nagyon szoros 1-2 pontkülönbségű meccseket játszott, de első körben hiába csak egy ponttal kapott ki a Freebees-től, a döntőben 9-3 lett a végeredmény, így "csak" a második helyen végzett a csapat a címvédő debreceni alakulat mögött. A hajtós és sportszerű meccseket viszont ellenfeleink is élvezték és végezetül egy SOTG díjjal jutalmazták!

LOLka csapatkép
Balról jobbra:Tóth Barna, Schall Brúnó, Németh Márton, Benyuska Krisztián, Németh Imre, Tereh Tamás, Szabó Gyula, Zombori Zsolt

Copyright LOL Ultimate
Designed by